Premium PLA Zilver

By | juli 24, 2018

Op zoek naar een uniek zilveren object? Waarom zou je dit niet printen met een 3D printer? Premium PLA Zilver is een ontzettend mooie en goede inkt die je in jouw 3D printer kan stoppen. Het maakt de mooiste zilveren objecten en door het label Premium weet je zeker dat het object erg sterk en goed is. Deze vorm van PLA is namelijk gemodificeerd zodat het beter is dan andere soorten PLA’s. Hierdoor krijg je altijd een sterk en juist object. Je wil immers niet dat het object gaat krimpen. Deze Premium PLA Zilver heeft een lage krimpfactor, wat inhoudt dat het object niet gaat krimpen nadat het is afgekoeld. Ook staat deze soort PLA niet bekend om warping.

Andere eigenschappen van Premium PLA

Los van de kleur zilver is Premium PLA Zilver een object dat graag gebruikt is door allerlei kunstenaars of andere mensen die in bezit zijn van een 3D printer. Het is een grondstof die gemaakt is van thermoplastic. Hierdoor kan het vervormd worden op het moment dat het verhit wordt. Omdat PLA een redelijk toegankelijke soort PLA is, hoef je geen hoge temperaturen in te zetten om de vervorming in gang te zetten. Daarom is deze soort PLA geschikt voor de meeste soorten 3D printers en wordt het vaak gebruikt door beginners.

Wat kan je allemaal produceren met Premium PLA Zilver?

Met Premium PLA Zilver kan je allerlei objecten maken. Omdat het gebruikt wordt in een 3D printer, kan in principe alles gemaakt worden. Uiteraard hangt het wel van je printer af welke soort PLA je er in moet stoppen. Dit kun je zien aan de diameter die je moet gebruiken. Verder ben je eigenlijk nergens aan gebonden. Je kunt dus prima een vaas, speelgoed of gereedschap maken met de Premium PLA Zilver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *