grote en kleine lampionnen

By | oktober 27, 2017

Lampionnen kunnen groot genoemd worden vanaf een diameter van 50 centimeter. In vele assortimenten lopen de grote lampionnen uiteen van 50 centimeter tot en met 80 centimeter. Een grote lampion worden vaak gebruikt bij hoge locaties. Denk hierbij aan een kerk of theaterzaal. Doordat ze groot zijn vullen ze makkelijk de ruimte en wordt het kille aanzicht van het dak veranderd in een warm aanzicht van mooie en kleurrijke lampionnen.

Een grote lampion staat ook mooi in combinatie met kleinere lampionnen. Door de verschillende groottes door elkaar te hangen en in verschillende hoogtes te hangen, krijgt u een sfeervolle locatie. Door onder de lampionnen, satijnen linten te hangen, krijgt u een vrolijk en bewegend aanzicht.

Een lampion die groot van formaat is, kan ook goed gebruikt worden als knutselwerk voor bijvoorbeeld kinderen. Door het grote oppervlak kunnen ze er goed op tekenen of plakken. De lampion beplakken met onze mooie vlinders, is ook een echte aanrader.lampionnen online

Kleinere lampionnen

Lampionnetjes zijn er in verschillende maten. De maten variëren van 25 centimeter tot en met 40 centimeter. Vanaf 50 centimeter praten we over grote lampionnen.

Wilt u een kleine locatie aankleden? Kies dan voor een lampion die klein is van formaat. Door voor wat kleinere lampionnen te kiezen krijgt een gezellig en rustig aanzicht op de locatie.

Wat een leuk idee is, is dat u een slinger maakt van een bijvoorbeeld een nylon draad. Aan dit draad hangt u de lampionnetjes afwisselend op met onze mooie “waaiers”. Waaiers zijn makkelijk uit te vouwen tot een rond geheel. U creëert hier mee een gezelligheid opzicht.

Kleine lampionnen worden vooral gebruikt om op lagere hoogtes te hangen. Denk hierbij aan takken van struiken of aan laag hangende takken. De kleine lampion komt ook goed tot zijn recht om neergezet te worden op bijvoorbeeld tafels of kasten. Door een slinger verticaal te hangen, is het mooi om grote en kleine lampionnen te combineren. Bijvoorbeeld van groot naar klein of van klein naar groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *