Doe nu de gratis kenteken check RDW

By | november 2, 2017

Nieuwsgierig wat het vermogen van de sportauto van je buurman is? Wil je weten wanneer jouw auto weer toe is aan een APK keuring? Of zou je graag je auto verkopen en daarom een indicatie van de dagwaarde willen hebben? Deze en nog veel meer gegevens kun je tegenwoordig heel gemakkelijk en snel vinden. Hoe? Door middel van een kenteken check RDW. De ideale manier om snel achter de belangrijkste gegevens van een auto of ander voertuig met een Nederlands kenteken te komen.

Zo werkt het

De RDW houdt de kentekeninformatie van ieder Nederlands kenteken keurig netjes bij. De gegevens die betrekking hebben op het voertuig, publiceert de RDW in een database. Als je informatie over een auto wilt hebben, hoef je alleen maar het kenteken in te vullen in de online kenteken check. Zo kun je in één oogopslag veel over een auto te weten komen. Welke informatie is er zoal te achterhalen met de kenteken check RDW?

  • hoeveel eigenaren geregistreerd op het kenteken zijn geweest
  • het signalement van de auto
  • welk soort brandstof de auto verbruikt
  • APK vervaldatum
  • motorgegevens

Snel gevonden

Geheel gratis kun je deze gegevens vinden door middel van een kenteken check RDW. Het online checken van een kenteken is werkelijk een fluitje van een cent. Ieder geregistreerd Nederlands voertuig is in de database te vinden. Wil jij ook zo’n gratis kenteken check RDW? Na het invoeren van je 6-cijferige kenteken, druk je op ‘kenteken zoeken’ en bekijk vervolgens het resultaat van de kenteken check RDW. Super simpel, betrouwbaar èn snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *